18.3.07

Verhuizen


Een paar heftige dagen te gaan.....

Woensdag (14/3) zijn Sanne, Freeke en Sjoerdje naar Sanne haar moeder gegaan. Donderdag zijn de verhuizers langs geweest. Ze waren goed op tijd. Het viel ze alleen tegen dat er nog ingepakt moest worden, op zich gek als je dat wel afspreekt. In no-time 2 extra mannen geregeld en de boel werd ingepakt en ingeladen. In een korte dag is heel je hebben en houwen in 292 dozen verpakt. En ik dacht echt dat we weinig spullen hadden.



Vrijdag de overdracht van het huis.....huis kwijt. En daarna de auto, telefoon, computer van de zaak inleveren.......baan kwijt. Terwijl ik dit typ zit ik bij mijn ouders (internet ook kwijt natuurlijk), mijn moeder viert haar verjaardag, en natuurlijk het afscheid.
We nemen dus nu heel concreet afstand van heel veel zaken die normaal erg veel betekenend zijn in het leven.


Dinsdag worden we door Esther naar Schiphol gebracht en vliegen we met een tussenlanding in Oslo naar Molde. Vandaar met de bus naar Isfjorden. Dan pas is de emigratie een feit!

Remko

2 reacties:

Anoniem zei

Zo... krijg er een beetje kriebels van :) Ik weet, je moet het gewoon doen, maar het blijft absoluut dapper! Heel veel geluk in het mooie Romsdal. Sven

Anoniem zei

Hoi Sanne, Remco, Freeke en Sjoerdje.
Hoeveel van de bijna 300 verhuisdozen zijn er al uitgepakt?
De verhuiswagen in de Marnixstraat heb ik niet meegemaakt en de verhuiswagen in Hen komt nog op de site? Maar goed ws een hele hectische tijd voor jullie. Wanneer gaat Freeke voor het eerst naar haar nieuwe school? Is de reis daar naar toe trouwens goed verlopen? Voorlopig is het naast ons nog erg stil zo'n leeg huis! Maar goed ik blijf jullie site volgen en weet nu ook hoe ik kan reageren. (moest ik Frank voor inschakelen). Hebben jullie mijn mailtje nog wel ontvangen of was toe net de computer buiten bedrijf? Allemaal vragen, hoop weer iets van jullie perikelen (in de sneeuw?) te horen. Groetjes Marja