15.8.09

JEG HOPPER UT!


Bovenstaande foto heb ik vandaag gemaakt tijdens de World Base Race in Innfjorden. Een wedstrijd voor basehoppers waarbij ze zich in speciale ‘flysuits’ vanaf een steile rotswand af werpen, middels het pak zover en zo hard mogelijk ‘vliegen’ en daarna de parachute uittrekken om maar niet te pletter te vallen (wat afgelopen zondag voor de zoveelste keer toch weer gebeurd is….) Spectaculair om te aanschouwen en toch een van de weinige sporten waarbij ik niet de behoefte heb om deze eens te proberen. De titel ‘Jeg hopper ut’ betekent: ik spring eruit.

Zoals al mijn diepzinnige teksten en zwaar doordachte titels (…..), heeft ook deze een dubbelzinnige betekenis. Al een aantal maal heb ik gedreigd, maar nu spring ik er echt uit. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor het lezen onze blog en zeker diegene die van tijd tot tijd een reactie plaatsten via de mail, telefoon of op de blog!
Ik begin de laatste tijd vaak het gevoel te krijgen in herhaling te vallen en besef daarmee dat we gewoon ons leventje leven. Het nieuwtje is er af. We hebben het fijn hier, en naar verwachting blijft dat nog lang zo.
Het bijhouden van een blog kost veel tijd en het lukte me de laatste tijd alleen nog door de leuke reacties en de aansporingen van Sanne.

(Hei alle! Jeg vet at det er noen norske lesere. Overstående tekst sir, med mange ord, at jeg slutter å holde styr på bloggen min. Tusentakk for at du leser og svarer!)

Erg bedankt allemaal en liefs uit Noorwegen!

Remko