4.10.09

JEG HOPPER INN IGJEN!


Ok, ik kan het toch niet laten na al die smeekbedes ;-)

De blog zet ik niet door als zodanig maar na de tip van Frido zal ik jullie updaten door middel van een beeldverhaal op Flickr. Meer foto's, minder tekst. Ik hoop dat jullie hier net zo veel plezier uit halen, het is voor mij iig veel minder werk en het voorkomt de zoveelste herhaling dat we weer 'ns på tur zijn gegaan.

Check: www.flickr.com/photos/hoeishetbijhen/sets/

Ook hier is het mogelijk reacties achter te laten die natuurlijk de motivatie voeren om meer te plaatsen.

Groeten uit een wit Isfjorden (3cm nieuwe sneeuw in het dal, ca. 50cm op de toppen),

Remko

5 reacties:

Anoniem zei

Joepie, ik was toch nieuwsgierig en ging eigenwijs toch nog kijken op jullie blog... gelukkig kunnen we jullie nog een beetje volgen!! Fijn!! Ik ga gelijk effe kijken.
groetjes Elaine

Henk zei

Fijn, dank jullie wel!!

Anoniem zei

mooi zo!!hop jij maar lekker in!!Joepie!!!Groeten caroline D

Patrick zei

.....gast, goeie beslissing! kunnen we weer wat foto`s delen en zo...als mijn arm/hand hersteld is kom ik zo snel mogelijk weer langs! ik kijk al uit naar " kjempre bra bilder" .......

Patrick

Sven zei

Jammer van de blog maar de achterliggende reden is wellicht de beste die je kunt hebben... Jullie zijn ingeburgerd en doen wat je altijd al wilde doen. Helemaal goed!

We blijven natuurlijk kijken, tussen de kiekjes zitten altijd wel hele mooie plaatjes... Zelf zijn we de 'rummel' even ontvlucht en zitten we in cm's vers in Engelberg. Heerlijke herfstvakantie zo. Groetjes vanuit een wit Engelberg.

Sven